ABOUT

           

Ромина.

Това съм аз. Ни повече, ни по – малко. Все същата съм, от първото проплакване насам, и все по – различна ставам с всяко следващо. Аз съм рожба на парадоксите, ходещ хаос. Аз съм момиче с късмет. С много късмет. Но драматичното ми аз все го забравя и си измисля проблеми. Romanspiration е по – добрата част от мен. Тази, която знае, че животът е хубав, че има красота навсякъде около нас, а щастието кротко спи в гърдите ни, очаквайки да бъде събудено, за да си по  играем.

Romanspiration е виртуална обетована земя; място, на което да си спомним, че имаме всичко от което се нуждаем; убежище, вирутално бягаство, извор на вдъхновение и мотивация.

Може би няма да ви разкажа нищо ново. Едва ли ще достигна до все още неоткрита истина. В крайна сметка щастието е част от нас самите, то е една от съставните ни части. Romanspiration няма да ви даде някакви революционни отговори. Просто ще ви накара да си зададете правилните въпроси.

Казва ви го едно парадоксално създание, едно близначе, което има склонноста да слага измислени облаци дори, когато небето е най – ясно: животът е много по – хубав, отколкото сме свикнали да вярваме. Красота и доброта дебнат отвсякъде, просто ние сме станали прекалено ловки и им се измъкваме, всеки път, когато се опитат да ни достингат. Нека се оставим да ни хванат този път. ♥

Добре дошли в света на Romanspiration.

Оставете палтата, обувките и предразсъдаците.

Каня ви да влезете навътре в себе си.